Ingredients
-
5-6 φύλλα σγουρού μαρουλιού ψιλοκομμένα
-
1/2 Αβοκάντοσε κύβους
-
6-7 τοματίνια
-
1 κ.γ. σάλτσα πέστο βασιλικού χωρίς τυρίσπιτική ή από το εμπόριο. Αν δε βρείτε μπορείτε εύκολα να αναμείξετε λίγο λάδι, βασιλικό, κουκουνάρι και αλάτι στο μούλτι.
-
10-12 ωμά κάσιους
-
1/4 κ.γ. Διατροφική Μαγιάσε σκόνη ή νιφάδες
-
1 κ.σ. ελαιόλαδο
-
1 κ.σ. μηλόξυδοή απλό ξύδι
-
αλάτι, πιπέρι
-
λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο ή ξερό βασιλικό
Τι να πω για αυτή τη σύλληψη… τυχαία προέκυψε, χαχαχα! Σήμερα ήθελα μία διαφορετική σαλάτα… κοίταξα λοιπόν τι υπήρχε στο ψυγείο και voila ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε το μαρούλι.
Επειδή προσπαθώ να αποφεύγω τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και με το πέστο βασιλικού και τη ντομάτα πάει πολύύύύύύ η παρμεζάνα, είπα να δοκιμάσω να τη συνδυάσω με τη στιγμιαία παρμεζάνα που φτιάχνεται όπως και λέει το όνομά της στη στιγμή!!! Η διατροφική μαγιά μεταμορφώνει το κάσιους σε ψιλοκομμένη παρμεζάνα και εμείς απολαμβάνουμε τα καλά που μας προσφέρει. Δοκιμάστε αυτόν τον ωραίο τρόπο να εντάξετε τη διατροφική μαγιά στην καθημερινή σας διατροφή. Τα super foods στην υπηρεσία της υγείας μας!
Ingredients
5-6 φύλλα σγουρού μαρουλιού ψιλοκομμένα | |
1/2 Αβοκάντο | |
6-7 τοματίνια | |
1 κ.γ. σάλτσα πέστο βασιλικού χωρίς τυρί | |
10-12 ωμά κάσιους | |
1/4 κ.γ. Διατροφική Μαγιά | |
1 κ.σ. ελαιόλαδο | |
1 κ.σ. μηλόξυδο | |
αλάτι, πιπέρι | |
λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο ή ξερό βασιλικό |
Steps
1
Done
|
Βάζετε στο μπωλ το μαρούλι. |
2
Done
|
Βάλτε το πέστο πάνω στο μαρούλι και ανακατέψτε καλά ώστε να πάει παντού. |
3
Done
|
Βάλτε το αβοκάντο στη μέση του πιάτου. |
4
Done
|
Στο μούλτι χτυπήστε για 3-5 δευτερόλεπτά, ή μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια, τα κάσιους με λίγο αλάτι και τη διατροφική μαγιά. Έτοιμη η παρμεζάνα σας! Ρίξτε την πάνω από το αβοκάντο. |
5
Done
|
Προσθέστε το λάδι, το ξύδι και αλατοπιπερώστε. |
6
Done
|
Ρίξτε λίγο βασιλικό από πάνω, έτοιμη!!! |