Ingredients
-
8-10 λιαστές τομάτες χωρίς λάδι
-
5 κ.σ. ελαιόλαδοψυχρής εκθλιψης κατά προτίμηση
-
3 κ.σ. ελιές καλαμών σε ροδέλες
-
1 1/2 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι
Τα ντιπ μου αρέσουν γενικά, γιατί μπορούν να αποτελέσουν ένα ωραίο σνακ σε συνδυασμό με κριτσίνια, κρακεράκια ή τα εκπληκτικά σπιτικά μας bake rolls! Είναι μία γρήγορη λύση όταν έρχονται ξαφνικοί επισκέπτες στο σπίτι και έχουμε τόσες επιλογές γεύσεων που πραγματικά η κατηγορία τους είναι στείρευτη. Εδώ σας προτείνω ένα ντιπ με λιαστή ντομάτα, με έντονη γεύση, εν δυνάμει πικάντικη που μπορείτε να συνδυάσετε με το φαγητό ή το κρασάκι σας. Είναι πολύ γρήγορο στην παρασκευή του και πολύ πλούσιο σε φυτικές ίνες και άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Αν σας περισσέψει, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τονώσετε λίγο την κόκκινη σάλτσα για τα μακαρόνια σας δίνοντας της ένα διαφορετικό τόνο!!!
Ingredients
8-10 λιαστές τομάτες χωρίς λάδι | |
5 κ.σ. ελαιόλαδο | |
3 κ.σ. ελιές καλαμών σε ροδέλες | |
1 1/2 κ.σ. μπαλσάμικο ξύδι |
Steps
1
Done
|
Βάζετε όλα τα υλικά στο μούλτι και χτυπάτε μέχρι να γίνει μία ομοιογενής πάστα. |