0 0
Μπάρες πρωτεΐνης με μήλο και κανέλα

Μπάρες πρωτεΐνης με μήλο και κανέλα

Features:
  • Gluten Free
  • Raw
  • Vegan
  • Low Calorie
  • Dairy Free
  • Vegetarian
  • Protein Rich
  • Egg Free
  • Diet Friendly
  • Multi
  • Freezer
  • 1 h 30 mins
  • Serves 6
  • Εύκολο

Ingredients

Άλλη μία μπάρα πρωτεΐνης προστίθεται στη συλλογή μας. Άρεσε πολύ και γι’ αυτό τη μοιράζομαι μαζί σας.

Αυτή η μπάρα, εκτός του ότι έχει εξαιρετικά υλικά, μεταξύ των οποίων φρέσκο μήλο, είναι και ιδιαίτερη σε υφή. Απαλή, φρουτένια, πολύ χορταστική, ντελικάτη, αρωματική… τι άλλο θέλετε από μία μπάρα πρωτεΐνης?

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και απολαύστε την μετά την προπόνηση ή και σαν ένα υγιεινό σνακ μεταξύ των γευμάτων, καθώς είναι εύπεπτη και πολύ νόστιμη. Μοιάζει με ζύμη για κουλουράκια.. ποιος δεν έγλειψε κάποτε το μπωλ της μαμάς που έφτιαχνε κουλουράκια???

Μία μπάρα που μπορούν να καταναλώνουν και τα παιδιά, που έχουν μεγάλες ανάγκες σε πρωτεΐνη μιας και είναι στην ανάπτυξη. Κάθε μπάρα έχει 11.5γρ πρωτεΐνης και 235 θερμίδες. Περιέχει φυτική πρωτεΐνη αρακά, που μπορείτε να προμηθευτείτε και από το γνωστό σας πια paneri.gr.

Προσαρμόστε τη γλύκα ανάλογα με το γούστο σας και απολαύστε την όποτε πεινάτε!!!

(Visited 653 times, 1 visits today)


Ingredients

100γρ λεπτές νιφάδες βρώμης
10γρ κοπανισμένο χρυσό λιναρόσπορο
60γρ βιολογική πρωτεΐνη αρακά
45γρ ζάχαρη καρύδας
1/2 κ.γ. κανέλα
1/3 κ.γ. γαρύφαλλο
μία πρέζα μοσχοκάρυδο
50γρ ωμό αμυγδαλοβούτυρο
110γρ σιρόπι αγάβης
70γρ πουρέ βιολογικών μήλων χτυπάτε τα μήλα σε ένα μούλτι

Βήματα

1
OK!

Ανακατεύετε όλα τα στεγνά υλικά σε ένα μπωλ.

2
OK!

Προσθέτετε την αγάβη, το αμυγδαλοβούτυρο και τον πουρέ μήλου και ανακατεύετε καλά, ζυμώνετε να γίνει μία ομοιογενής μάζα. Αφήνετε λίγο το μείγμα, για 20 λεπτά μέχρι να ρουφήξει ο λιναρόσπορος την υγρασία του μήλου και να διογκωθεί.

3
OK!

Τοποθετήτε το μείγμα σε ένα μακρόστενο τάπερ, μήκους πάνω κάτω 18 εκατοστών, με αντικολλητικό χαρτί από κάτω για να μπορέσετε να αφαιρέσετε εύκολα το μείγμα όταν είναι έτοιμο.

4
OK!

Το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου, πριν το βγάλετε και το κόψετε σε 6 κομμάτια.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Προσθήκη στη συλλογή των συνταγών μου

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Πώς σας φάνηκε η συνταγή ?

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή ακόμα, γράψτε τη δική σας στο παρακάτω πλαίσιο
προηγούμενο
Τούρτα σοκολάτα με σύκα, χωρίς αλεύρι/γλουτένη
επόμενο
Τυροπιτάκια χωρίς αλεύρι/γλουτένη (low-carb & keto)

2 Σχόλια Hide Comments

Συγώμη για την καθυστερημένη απάντηση, οχι, δεν μπορεί να αντικατασταθεί γιατί η σπιρουλίνα έχει πολύ έντονη γεύση και πολύ ιδιαίτερη, άλλωστε δεν είναι σκόνη πρωτεΐνης. Αν όμως θέλετε εσείς μπορείτε να το δοκιμάσετε και αν σας αρέσει η γεύση του γιατί όχι? θα είναι ένας ακόμα τρόπος για να καταναλώνετε σπιρουλίνα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.