Ingredients
-
1 πακέτο Bamboo marble muffins GojiMix
-
10 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου (όχι από το ψυγείο)
-
2 κ.σ. Μηλόξυδο
-
6 σταγόνες έλαιο βανίλιας
Μία ανατρεπτική συνταγή με λιγότερες θερμίδες και ανάλαφρη γεύση!
Ingredients
1 πακέτο Bamboo marble muffins GojiMix | |
10 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου (όχι από το ψυγείο) | |
2 κ.σ. Μηλόξυδο | |
6 σταγόνες έλαιο βανίλιας | |
200γρ βιολογικό άοσμο λάδι καρύδας |
Steps
1
Done
|
Ετοιμάζουμε πρώτα τα δύο μείγματα ξεχωριστά (βανίλια και σοκολάτα). Ακολουθούμε ακριβώς τα ίδια βήματα και στα δύο. |
2
Done
|
Χτυπάμε πρώτα τα 5 αυγά με την ακατέργαστη ζάχαρη και τα άλλα 5 με τη ζάχαρη καρύδας (σε δύο ξεχωριστά μπω). |
3
Done
|
Προσθέτουμε στο καθένα 100γρ λιωμένο άοσμο λάδι καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου, 1 κ.σ. μηλόξυδο και 3 σταγόνες βανίλια και χτυπάμε πάλι με το μίξερ. |
4
Done
|
Προσθέτουμε στην ακατέργαστη ζάχαρη το λευκό μείγμα άλευρου και τη ζάχαρη καρύδας αυτό με το κακάο και ανακατεύουμε πρώτα με ένα σύρμα (για να μη γεμίσει η κουζίνα σκόνη) και στη συνέχεια με το μίξερ. |
5
Done
|
Μοιράζουμε από 20-15γρ από κάθε ζύμη στις θήκες των muffins μας, ανάλογα με το μέγεθος τους. |
6
Done
|
Ψήνουμε στους 170 βαθμούς με αέρα για 16-17 λεπτά. |