0 0
Bounty

Bounty

Sugar-free, gluten free and vegan
Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Freezer
  • Gluten Free
  • Pot
  • Raw
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 30 mins
  • Serves 20-25 τμχ
  • Easy

Ingredients

  • ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γλυκά στα περίπτερα, ή τουλάχιστον ήταν από τα αγαπημένα της δικής μου παιδικής ηλικίας… το bounty! Λατρεύω την καρύδα σε όλες τις μορφές της, τη σοκολάτα επίσης, άρα εννοείται ότι ήταν must να βρω μία συνταγή που να μου επιτρέπει να τα απολαμβάνω μαζί, χωρίς συντηρητικά, τεχνητά αρώματα, γεύσεις κλπ κλπ κλπ κλπ…….

Έτσι, μετά από μερικές δοκιμές και συνδυασμούς, νομίζω ότι αυτή η συνταγή είναι ότι πιο κοντινό στην τυλιχτή αμαρτία μας! Γεμάτο με την εκπληκτική καρύδα με πλούσια γεύση, μαζί με σιρόπι αγάβης που διατηρεί χαμηλά το γλυκαιμικό δείκτη ενώ προσφέρει όλη τη γλύκα, βανίλια για ένα διακριτικό άρωμα και Λάδι Καρύδας με τα εκπληκτικά οφέλη του για την υγεία, αναφέρω μόνο την αύξηση του μεταβολισμού και των  καύσεων (!), μπορείτε να το τρώτε και… να αδυνατίζετε αντί να παχαίνετε, χαχαχα!

Η σοκολάτα που το τυλίγει είναι bitter για τους λάτρεις της πικρής σοκολάτας, αν όμως κάποιος θέλει σοκολάτα γάλακτος, θα το προσαρμώσουμε και αυτό!!! Η Goji Mary είναι εδώ!

Απολαύστε χωρίς τύψεις!!!

Εκτυπώστε την συνταγή

(Visited 1.148 times, 1 visits today)


Ingredients

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
165γρ ινδοκάρυδο
65γρ λιωμένο Λάδι καρύδας αν βάλετε ωμό θα είναι πιο έντονη και η γεύση
1/8 κ.γ. σκόνη φυσικής βανίλιας
110γρ Σιρόπι αγαύης ανάλογα με το πόσο γλυκό το θέλετε
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
60γρ λιωμένο Λάδι καρύδας προτιμήστε το ωμό
45γρ Σιρόπι αγαύης
35γρ Κακάο

Steps

1
Done

Ανακατέψτε πρώτα την αγάβη με το λάδι καρύδας σε ένα μπωλ.

2
Done

Προσθέστε τη βανίλια και την καρύδα και ανακατέψτε πάλι.

3
Done

Φτιάξτε στο σχήμα που θέλετε πλάθωντας με τα χέρια τα γλυκά σας, όπως βλέπετε στη φωτογραφία καλύτερα να χρησιμοποιήσετε γάντια νιτριλίου για να μην κολλάει η γέμιση στα χέρια σας. Τοποθετήστε τα σε αντικολλητικό χαρτί σε ένα δίσκο ή χρησιμοποιήστε το πάνω ρηχό συρτάρι της κατάψυξης (αυτό που συνήθως έχουν τα ψυγεία για τα παγάκια) και βάλτε να να καταψυχθούν για 15-20 λεπτά.

4
Done

Εν τω μεταξύ ετοιμάστε τη σοκολάτα σας, ανακατεύοντας απλά όλα τα υλικά με ένα σύρμα. Αν είναι χειμώνας λιώστε το λάδι καρύδας σε ένα κατσαρολάκι σε χαμηλή φωτιά και προσθέστε εκεί τα υπόλοιπα υλικά για να μη λερώνετε και άλλο σκεύος.

5
Done

Με δύο κουταλάκια του γλυκού παίρνετε και βουτάτε τα γλυκά σας στη σοκολάτα και τα τοποθετείτε στο αντικολλητικό χαρτί ξανά. Επειδή θα είναι παγωμένα, η σοκολάτα θα κολλάει αμέσως, θα στερεοποιείται και θα είναι αμέσως έτοιμα! Φυλάξτε τα στην κατάψυξη ή και στο ψυγείο αν τα τέλετε πιο μαλακά.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Mac’no’cheese!
next
Φάβα με μπρόκολο και εστραγκόν

2 Comments Hide Comments

Αλήθεια;! Χαχαχαχαχα! Δεν πειράζει, ανέβασέ την, δε θα παρεξηγηθώ! Ευγενής άμιλα είπαμε! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται Ευαγγελία μου!

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.