0 0
Fat bombs καρύδα-λεμόνι

Fat bombs καρύδα-λεμόνι

Features:
  • Gluten Free
  • Vegan
  • Dairy Free
  • Vegetarian
  • Egg Free
  • Diet Friendly
  • Fiber Rich
  • Freezer
  • Low Carb-Keto
  • 20 mins
  • Serves 12 τμχ
  • Εύκολο

Ingredients

Μία ιδέα για ένα γλυκάκι που όχι μόνο δε μας παχαίνει αλλά μας αδυνατίζει κιόλας!

Ο λόγος για τις δροσιστικές «βόμβες λίπους» με γεύση καρύδα-λεμόνι! Εύκολες στην παρασκευή και απαλές στη γεύση είναι ιδανικό σνακ ή και γλυκό μετά το φαγητό για όσους θέλουν να χάσουν λίπος ή ακολουθούν διατροφή κέτο ή χαμηλών υδατανθράκων.

Διατηρούνται στο ψυγείο, για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, κι έτσι μπορείτε να κάνετε μία καλή ποσότητα και να την έχετε έτοιμη για όποτε έχετε λιγούρες!

(Visited 4 times, 1 visits today)


Ingredients

230γρ λιωμένο βούτυρο καρύδας
50γρ λιωμένο λάδι καρύδας ωμό (με άρωμα)
3 κ.γ. ξύσμα ακέρωτου βιολογικού λεμονιού ή 6 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονιού
μία πρέζα θαλασσινό αλάτι
1 σταγόνα αιθέριο έλαιο βανίλιας
1 1/2 κ.σ. χυμό λεμονιού
45γρ σιρόπι αγάβης ή ερυθριτόλη σε άχνη, για fat bomb

Βήματα

1
OK!

Ανακτεύετε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ με το σύρμα.

2
OK!

Μοιράζετε σε 12 φόρμες για muffin.

3
OK!

Τοποθετείτε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά, ή στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά και είναι έτοιμα. Διατηρούνται στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Προσθήκη στη συλλογή των συνταγών μου

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Πώς σας φάνηκε η συνταγή ?

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτή τη συνταγή ακόμα, γράψτε τη δική σας στο παρακάτω πλαίσιο
προηγούμενο
Τούρτα ή κορμός με καραμελωμένα φουντούκια
επόμενο
Ρύζι με μανιτάρια και κόκκινη πιπεριά

Σχολιάστε