Ingredients
-
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ
-
1 πακέτο Coconut Nachos GojiMix
-
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
-
110γρ λιωμένο βιολογικό άοσμο λάδι καρύδας
-
400ml χλιαρό νερό
Πώς μου ήρθε μια μέρα να φτιάξω keto nachos?! Σκέφτηκα από ‘δω, σκέφτηκα από ‘κει και είπα θα τα κάνω με καρύδα!!!
Η ιδέα μου ήρθε από τα αγαπημένα μου πιτάκια καρύδας, γενικά έχω μία λατρεία στην καρύδα…. Έτσι, τροποποίησα λίγο τη συνταγή εκείνη και βγήκαν υπέροχα νάτσος, που μας έχουν αρέσει πολύ και γι’ αυτό τα μοιράζομαι μαζί σας.
Ταιριάζουν με οτιδήποτε θα τρώγατε κριτσίνια, ντιπ, τυριά, αλοιφές αλλά είναι ωραία και σκέτα με βουτυράκι! Επίσης, διατηρούνται για πολύ καιρό, έτσι μπορείτε να κάνετε 2-3 δόσεις και να έχετε για καιρό.
Το αλεύρι καρύδας είναι πολύ ωραίο υλικό που μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε και σε δικές σας συνταγές, διαβάστε εδώ ένα χρήσιμο οδηγό.
Αντί για τα μυρωδικά που έχω βάλει εγώ μπορείτε να βάλετε τα δικά σας αγαπημένα, ή να αλλάζετε για να έχετε διαφορετικές γεύσεις. Πάπρικα, μουστάρδα και κουρκουμάς τους πάνε πολύ επίσης.
Ingredients
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ |
|
1 πακέτο Coconut Nachos GojiMix | |
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ |
|
110γρ λιωμένο βιολογικό άοσμο λάδι καρύδας | |
400ml χλιαρό νερό |
Steps
1
Done
|
Ανακατέψτε σε ένα μπωλ όλα τα στεγνά υλικά. |
2
Done
|
Προσθέτετε τα υγρά υλικά και ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Δε θα κολλάει, μη νομίσετε ότι έγινε κάποιο λάθος. |
3
Done
|
Βάζετε το μείγμα πάνω στον πάγκο εργασίας σας και με τη βοήθεια ενός κομματιού αντικολλητικού χαρτιού από πάνω ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο όσο πιο λεπτό μπορείτε, 1-2 χιλιοστά σε ύψος. |
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|
Διατηρούνται σε αεροστεγές τάπερ για 1-2 μήνες. |