0 0
Craquelins (keto crackers) χωρίς γλουτένη

Craquelins (keto crackers) χωρίς γλουτένη

Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Gluten Free
  • Low Carb-Keto
  • Oven
  • Protein Rich
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 1 h 15 mins
  • Serves 36 κράκερ
  • Easy
  • 150 με αέρα

Ingredients

Αν σας πω ότι αυτή η συνταγή βγήκε από παραλλαγή μιας συνταγής από… τσουρεκάκια κέτο… τι θα πείτε?!

Αυτό που με ενθουσιάζει στη μαγειρική και ειδικά τη ζαχαροπλαστική είναι ακριβώς αυτό, ότι από μία συνταγή μπορείς με παραλλαγές και διαφορετικά υλικά να βγάλεις κάτι άλλο μοναδικό! Γιατί αυτά τα κρακεράκια είναι όντως μοναδικά και πάρα πολύ νόστιμα!!!

Όποιος τα έχει δοκιμάσει, σε οποιαδήποτε γεύση, έχει ξετρελαθεί. Εκτός από νόστιμα όμως είναι και πολύ θρεπτικά. Έχουν αλεύρι αμυγδάλου (κάσιους, κολοκυθόσπορου ή ηλιόσπορου, ή μπορείτε να μου ζητήσετε να κάνουμε και μείγμα με άλλο ξηρό καρπό που αγαπάτε) που έχει πολύ ασβέστιο και πρωτεΐνη, καλά λιπαρά και πολύ χαμηλούς υδατάνθρακες, net carbs μάλιστα έχουν 0! Αυτό τα κάνει ιδανικά για όλους! Άτομα με ζάχαρο ή διαβήτη, άτομα που θέλουν να χάσουν λίπος, άτομα που προσέχουν την πρόσληψη υδατανθράκων, αθλητές που θέλουν καλούς υδατάνθρακες και φυσικά τα παιδιά καθώς περιέχουν λάδι καρύδας, εξαιρετική τροφή, θρεπτική και ενισχυτική για το ανοσοποιητικό τους σύστημα!

Τέλεια για σνακ στη δουλειά, συνοδευτικά σε ένα τραπέζι ή βάση για ξεχωριστά καναπεδάκια!!!

Νομίζω ότι σας παρέθεσα αρκετά επιχειρήματα, ας τα δούμε και στην πράξη!

(Visited 1.252 times, 1 visits today)


Ingredients

1 πακέτο Craquelins GojiMix στη γεύση που επιθυμείτε
50γρ λιωμένο άοσμο λάδι καρύδας
150ml χλιαρό νερό

Steps

1
Done

Βάζετε το Craquelins GojiMix της επιλογής σας σε ένα μπωλ.

2
Done

Προσθέτετε το λάδι και το νερό, ανακατεύετε και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ομοιγενής ζύμη.

3
Done

Ανοίγετε το ζυμάρι σε φύλλο πάχους 2 χιλιοστών περίπου, εγώ το κάνω μακρόστενο και το χωρίζω σε 36 κομμάτια. Ανάλογα με το ταψί σας μπορείτε να το ανοίξετε όπως θέλετε και σας εξυπηρετεί καλύτερα.

4
Done

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς με αέρα για 45-60 λεπτά ανάλογα με το φούρνο, εγώ αφήνω λίγο ανοιχτή την πόρτα με το γάντι, για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Νες χουρμέ με φουντούκι και σοκολάτα
next
Γκρανόλα ή μπάρες με μέλι και κανέλα

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.