Ingredients
-
390γρ Almond Flour Mix 1
-
5γρ baking powder
-
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
-
5γρ ερυθριτόλη
-
5γρ ψύλλιο
-
50γρ λιωμένο άοσμο λάδι καρύδας
-
6 κ.γ. μηλόξυδο
-
200ml νερό
-
λίγο επιπλέον λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο για ψέκασμα στα κρουτόν, προαιρετικά
Τα πιο τέλεια κρουτόν, by far! Κατάλληλα για κέτο, low-carbers, διαβητικούς και άτομα που δεν καταναλώνουν γλουτένη. Και είναι και vegan, μιας και δεν περιέχουν κανένα ζωικό συστατικό.
Κατάλληλα εκτός των άλλων και για τη νηστεία μιας και δεν περιέχουν αυγά ή άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα edlekarna.cz. Πλούσια σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνη, καλά λιπαρά και τα ευεργετικά Ω3 λιπαρά οξέα είναι μία επιλογή όχι μόνο γευστική αλλά και πολύ θρεπτική.
Απολαύστε τα με κάθε είδους σούπα ή στη σαλάτα σας καθημερινά χωρίς τύψεις μιας και είναι κατάλληλα και για οποιαδήποτε δίαιτα!
Ingredients
390γρ Almond Flour Mix 1 | |
5γρ baking powder | |
1 κ.γ. θαλασσινό αλάτι | |
5γρ ερυθριτόλη | |
5γρ ψύλλιο | |
50γρ λιωμένο άοσμο λάδι καρύδας | |
30γρ τριμμένος λιναρόσπορος | |
6 κ.γ. μηλόξυδο | |
200ml νερό | |
λίγο επιπλέον λάδι καρύδας ή ελαιόλαδο για ψέκασμα στα κρουτόν, προαιρετικά |
Steps
1
Done
|
Ανακατεύετε το λιναρόσπορο σε ένα μπωλ με 110ml νερό και τον αφήνετε για 10-15 λεπτά να φουσκώσει. |
2
Done
|
Σε ένα άλλο μπωλ ανάμειξης, ανακατεύετε καλά όλα τα στεγνά υλικά. |
3
Done
|
Προσθέτετε το λιναρόσπορο, το λάδι, το νερό και το μηλόξυδο και ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι, βάζετε γάντια νιτριλίου και συνεχίζεται το ανακάτεμα/ζύμωμα με τα χέρια μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η ζύμη. |
4
Done
|
|
5
Done
|
|
6
Done
|