Ingredients
-
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ
-
ένα πακέτο GojiMix Ferrero στη γεύση που το θέλετε
-
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
-
140γρ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυροέτοιμο, ή φτιάχνετε το δικό σας σε δύο λεπτά
-
120γρ βιολογικό σιρόπι αγάβης
Ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά ήταν και τα πολύ γνωστά σε όλους Ferrero Rocher, ξέρετε αυτά με τα οποία κακομάθαινε ο πρέσβης τους καλεσμένους του! Κόβοντας τη ζάχαρη, μαντέψτε… έκοψα και τα Ferrero… Σε μια έμπνευση της στιγμής όμως, συνέθεσα αυτή τη συνταγή που νομίζω δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα παραδοσιακά. Όλα τα υλικά είναι φυσικά χωρίς ίχνος ζάχαρης αλλά εκτός αυτού δεν υπάρχει και ίχνος τρανς λιπαρών. Τα παιδιά μου τα τρώνε 5-5 αλλά όχι μόνο δεν ανησυχώ, τους λέω: φάτε κι άλλο αν θέλετε, χαχαχα!
Τραγανά, λαχταριστά και πολύ… σοκολατένια!!! Είναι από τις συνταγές, για τις οποίες είμαι περήφανη… top 10! Ελπίζω να σας αρέσουν το ίδιο!
Για οικονομικά υλικά επισκεφθείτε το paneri.gr ή προτιμήστε και το έτοιμο GojiMix για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και ευκολία!
Ingredients
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ |
|
ένα πακέτο GojiMix Ferrero στη γεύση που το θέλετε | |
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ |
|
140γρ φουντουκοβούτυρο ή φυστικοβούτυρο | |
120γρ βιολογικό σιρόπι αγάβης |
Steps
1
Done
|
ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑΒάλτε το μείγμα με τη βρώμη και τα rice crisps σε ένα μπωλ. |
2
Done
|
Προσθέστε τα υγρά υλικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα. |
3
Done
|
Πλάστε τα τρουφάκια στο μέγεθος μιας μπουκιάς. |
4
Done
|
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ |
Extra Tips
- Διατηρήστε τα σε αεροστεγές τάπερ στο ψυγείο.
Save