0 0
Gluten free brownie bites

Gluten free brownie bites

  • 45 min
  • Serves 20
  • Easy
  • 180 χωρίς αέρα
(Visited 106 times, 1 visits today)


Steps

1
Done

Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι τις σταγόνες σοκολάτας από το GojiMix με 60γρ άοσμο λάδι καρύδας και 65γρ σιρόπι αγάβης. Το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

2
Done

Χτυπάμε τη ζάχαρη καρύδας που θα βρούμε σε ένα από τα σακουλάκια του GojiMix με τρία αυγά μέχρι να αφρατέψουν.

3
Done

Προσθέτουμε το φακελάκι του GojiMix με το αλεύρι και το κακάο και χτυπάμε ξανά με το μίξερ.

4
Done

Τέλος ρίχνουμε τη λιωμένη σοκολάτα και το μηλόξυδο και χτυπάμε πάρα πολύ καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.

5
Done

Θα βάλουμε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου για να κρυώσει ώστε να πλάθεται πιο εύκολα.

6
Done

Πλάθουμε 20 μπαλίτσες και τις τοποθετούμε στο ταψί.

7
Done

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα για 20 λεπτά περίπου (ανάλογα με το φούρνο).



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Μηλόπιτα γεμιστή
next
Bamboo marble muffins

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.