• Home
  • Σαλάτες
  • Πράσινη σαλάτα με πέστο βασιλικού και “παρμεζάνα”…!
0 0
Πράσινη σαλάτα με πέστο βασιλικού και “παρμεζάνα”…!

Πράσινη σαλάτα με πέστο βασιλικού και “παρμεζάνα”…!

Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Gluten Free
  • Low Calorie
  • Protein Rich
  • Raw
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 5 mins
  • Serves 1 σαλάτα
  • Easy

Ingredients

Τι να πω για αυτή τη σύλληψη… τυχαία προέκυψε, χαχαχα! Σήμερα ήθελα μία διαφορετική σαλάτα… κοίταξα λοιπόν τι υπήρχε στο ψυγείο και voila ένας διαφορετικός τρόπος να απολαύσετε το μαρούλι.

Επειδή προσπαθώ να αποφεύγω τα γαλακτοκομικά προϊόντα, και με το πέστο βασιλικού και τη ντομάτα πάει πολύύύύύύ η παρμεζάνα, είπα να δοκιμάσω να τη συνδυάσω με τη στιγμιαία παρμεζάνα που φτιάχνεται όπως και λέει το όνομά της στη στιγμή!!! Η διατροφική μαγιά μεταμορφώνει το κάσιους σε ψιλοκομμένη παρμεζάνα και εμείς απολαμβάνουμε τα καλά που μας προσφέρει. Δοκιμάστε αυτόν τον ωραίο τρόπο να εντάξετε τη διατροφική μαγιά στην καθημερινή σας διατροφή. Τα super foods στην υπηρεσία της υγείας μας!

Εκτυπώστε την συνταγή

(Visited 2,261 times, 1 visits today)


Ingredients

5-6 φύλλα σγουρού μαρουλιού ψιλοκομμένα
1/2 Αβοκάντο σε κύβους
6-7 τοματίνια
1 κ.γ. σάλτσα πέστο βασιλικού χωρίς τυρί σπιτική ή από το εμπόριο. Αν δε βρείτε μπορείτε εύκολα να αναμείξετε λίγο λάδι, βασιλικό, κουκουνάρι και αλάτι στο μούλτι.
10-12 ωμά κάσιους
1/4 κ.γ. Διατροφική Μαγιά σε σκόνη ή νιφάδες
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. μηλόξυδο ή απλό ξύδι
αλάτι, πιπέρι
λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο ή ξερό βασιλικό

Steps

1
Done

Βάζετε στο μπωλ το μαρούλι.

2
Done

Βάλτε το πέστο πάνω στο μαρούλι και ανακατέψτε καλά ώστε να πάει παντού.

3
Done

Βάλτε το αβοκάντο στη μέση του πιάτου.

4
Done

Στο μούλτι χτυπήστε για 3-5 δευτερόλεπτά, ή μέχρι να γίνουν μικρά κομματάκια, τα κάσιους με λίγο αλάτι και τη διατροφική μαγιά. Έτοιμη η παρμεζάνα σας! Ρίξτε την πάνω από το αβοκάντο.

5
Done

Προσθέστε το λάδι, το ξύδι και αλατοπιπερώστε.

6
Done

Ρίξτε λίγο βασιλικό από πάνω, έτοιμη!!!



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Μπροκολόσουπα βελουτέ
next
Πατάτες στο τζάκι με σως… λιωμένου “τυριού”

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.