Ingredients
-
1 πακέτο GojiMix για brownie (διαλέγετε αν θέλετε μόνο χωρίς γλουτένη ή keto)
-
2 αυγά
-
250γρ φουντουκοβούτυρο
-
80γρ σιρόπι αγάβης ή Sukrin Fiber Syrup Gold για low-carb/keto
-
1/3 κ.γ. σποράκια φυσικής βανίλιας προαιρετικά
Λοιπόν, με τα brownie έχει γίνει χαμός! Δεν ξέρω ποιο να πρωτοφάω! Έχω 4 συνταγές που έχω καταλήξει ότι είναι Θ-Ε-Ϊ-Κ-Ε-Σ και οι τέσσερις, και είναι δύσκολο να τις ιεραρχήσω! Οπότε λέω να τις τρώω ταυτόχρονα… χαχαχαχαχα!
Το πρώτο που δοκίμασα ήταν ένα vegan brownie, που πέτυχε… Το επόμενο ήταν Recipe Makeover συνταγής ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ γνωστού σεφ που επίσης… πέτυχε! Μετά ήθελα να κάνω κάτι χωρίς γλουτένη, και επ’ ευκαιρίας low-carb & keto και επίσης.. πέτυχε! οπότε το έβγαλα και σε φουντουκοέκδοση που εσείς ψηφίσατε να ανέβει πρώτη!!!
Έτσι σήμερα σας έχω την παρακάτω συνταγή, για brownie:
ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ
ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΥΡΙ
ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΩΡΙΣ ΒΟΥΤΥΡΟ
και με ΑΠΙΘΑΝΗ ΓΕΥΣΗ!!!
Συστατικά του GojiMix: ζάχαρη καρύδας ή sukrin gold (ανάλογα το είδος που θα επιλέξετε), κακάο, θαλασσινό αλάτι, αλεύρι καρύδας, σόδα χωρίς αλουμίνιο και γλουτένη, φουντούκια, σταγόνες κακάου χωρίς ζάχαρη.
Ingredients
1 πακέτο GojiMix για brownie (διαλέγετε αν θέλετε μόνο χωρίς γλουτένη ή keto) | |
2 αυγά | |
250γρ φουντουκοβούτυρο | |
80γρ σιρόπι αγάβης ή Sukrin Fiber Syrup Gold για low-carb/keto | |
1/3 κ.γ. σποράκια φυσικής βανίλιας προαιρετικά |
Steps
1
Done
|
Χτυπάτε με το μίξερ τα αυγά μαζί με τη ζάχαρη καρύδας ή τη Sukrin Gold, που θα βρείτε στο ένα σακουλάκι του GojiMix. |
2
Done
|
Προσθέτετε το φουντουκοβούτυρο, την αγάβη (ή το Sukrin Fiber Syrup) και τη βανίλια και χτυπάτε πάλι μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. |
3
Done
|
Σε ένα ξεχωριστό μπωλ, ανακατεύετε το δεύτερο σακουλάκι του GojiMix (αυτό με τα άλευρα και το κακάο) και τα προσθέτετε στο μείγμα των υγρών υλικών. Χτυπάτε με το μίξερ άλλη μία φορά να ομογενοποιηθεί το μείγμα. |
4
Done
|
Προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας αφού τις κόψετε στο μέγεθος που επιθυμείτε και τα φουντούκια και ανακατεύετε με μία σπάτουλα να ενσωματωθούν ομοιόμορφα. |
5
Done
|
|
6
Done
|
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα για 15 λεπτά. Ελέγξτε με μία οδοντογλυφίδα, και αν βγαίνουν ελάχιστα κομματάκια βγάλτε το για να μείνει μαλακό και "υγρό". Στη φωτογραφία που φαίνεται πιο ψηλό, το έψησα σε μικρότερο ταψί για να βγει πιο ψηλό, θέλει 5 λεπτά παραπάνω ψήσιμο, αλλά νομίζω προτιμώ το πιο κοντό! Το αφήνω σε εσάς! |