• Home
  • Γλυκά
  • Σοκολατάκια με καραμελωμένα φουντούκια (και keto!)
0 0
Σοκολατάκια με καραμελωμένα φουντούκια (και keto!)

Σοκολατάκια με καραμελωμένα φουντούκια (και keto!)

Also low-carb, keto, fat bombs!
Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Freezer
  • Gluten Free
  • Low Carb-Keto
  • Multi
  • Pot
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 1 h
  • Serves 130τμχ (1 κιλό)
  • Easy

Ingredients

Αυτά τα σοκολατάκια νομίζω είναι τα πιο ωραία που έχω φτιάξει… ως τώρα τουλάχιστον, χαχαχα! Είναι πεντανόστιμα, απαλά, λιώνουν απίστευτα στο στόμα και έχουν τόσο φίνα υφή και γεύση που δύσκολα κάποιος τους αντιστέκεται!

Τα έχω φτιάξει εδώ και πολύ καιρό, όμως αφορμή για να τα μοιραστώ μαζί σας στάθηκε μία νέα διαδικτυακή μου φίλη από την Αθήνα, η Talita! Γνωριστήκαμε τηλεφωνικώς πριν λίγες μέρες και μιλώντας αναφερθήκαμε στην κετογονική διατροφή που ακολουθεί εδώ και κάποιους μήνες. Μου είπε ότι της αρέσει το φουντουκοβούτυρο που της στέλνουμε και έτσι σκέφτηκα αμέσως τα σοκολατάκια αυτά σε έκδοση keto…

Εκτυπώστε την συνταγή

(Visited 1.347 times, 1 visits today)


Ingredients

ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
260γρ φουντουκοβούτυρο
260γρ άοσμο λάδι καρύδας
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ
ένα πακέτο GojiMix για σοκολατάκια με γεύση Καραμελωμένα φουντούκια
ή για LOW-CARB/KETO
ένα πακέτο GojiMix για σοκολατάκια lc/keto με γεύση Καραμελωμένα φουντούκια

Steps

1
Done

Βάζετε τις σταγόνες σοκολάτας που θα βρείτε στο μιξ μαζί με το φουντουκοβούτυρο και το λάδι καρύδας σε ένα κατσαρολάκι και λιώνετε σε πολύ χαμηλή φωτιά. Μόλις λιώσουν οι σταγόνες σοκολάτας και το λάδι καρύδας, ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα. Το αφήνετε στην άκρη.

2
Done

ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ

Σε ένα τηγάνι βάζετε το περιεχόμενο του μιξ με τα φουντούκια, ανακατεύετε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά με μία σπάτουλα μέχρι να λιώσουν τα γλυκαντικά και να καραμελώσουν τα φουντούκια.

3
Done

Τα απλώνετε σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί να κρυώσουν.

4
Done

ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ

Μπορείτε να γεμίσετε τις φόρμες της αρεσκείας σας με δύο τρόπους, ή θα ενώσετε τα φουντούκια με τη σοκολάτα και θα γεμίσετε τα φορμάκια ή θα γεμίσετε πρώτα τα φορμάκια με τα φουντούκια και μετά θα ρίξετε από πάνω τη σοκολάτα μέχρι να γεμίσουν, ότι σας βολεύει καλύτερα. Εγώ μοιράζω πρώτα τα φουντούκια και γεμίζω από πάνω με τη σοκολάτα.

5
Done

Τα τοποθετείτε στην κατάψυξη μέχρι να κρυώσουν ώστε να τα ξεφορμάρετε (περίπου 20-30 λεπτά ανάλογα με το πόσο ζεστή είναι η σοκολάτα σας την ώρα που θα τα γεμίζετε).

6
Done

Διατηρούνται στην κατάψυξη.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Τρίγωνα Πανοράματος
next
Μπισκότα φουντουκιού (low carb & keto)

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.