Ingredients
-
200γρ KETO CAKE MIX
-
20γρ βιολογικό σιρόπι αγάβης ή Sukrin Fiber Syrup (για low-carb & keto)
-
2 αυγά
-
170γρ γάλα καρύδας
Τα pancakes είναι αγαπημένο μου σνακ! Πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό! Μου αρέσουν σκέτα αλλά και σε συνδυασμό με αλμυρές γεύσεις (πχ τυρί, κασέρι ή μία σαλάτα). Επειδή είναι ωραία λιχουδιά… πρέπει να την απολαμβάνουν ΟΛΟΙ!
Για όλους όσους λοιπόν κάνουν δίαιτα, ειδική διατροφή χαμηλών υδατανθράκων ή κέτο, είναι δυσανεκτικοί στη γλουτένη ή έχουν ζάχαρο (ή διαβήτη) έχουμε αυτή την υπέροχη συνταγή!!!
Φτιάξτε και απολαύστε τα στο σπίτι ή σαν ένα γρήγορο σνακ στη δουλειά, το σχολείο ή τη θάλασσα.
Ingredients
200γρ KETO CAKE MIX | |
20γρ βιολογικό σιρόπι αγάβης ή Sukrin Fiber Syrup (για low-carb & keto) | |
2 αυγά | |
170γρ γάλα καρύδας |
Steps
1
Done
|
Χτυπάτε σε ένα μπωλ με το μίξερ τα αυγά με το σιρόπι αγάβης (ή Sukrin Fiber Syrup). |
2
Done
|
Προσθέτετε το γάλα και ανακατεύετε καλά. |
3
Done
|
Προσθέτετε το Keto Cake Mix και χτυπάτε με το μίξερ να ομογενοποιηθεί το μείγμα. |
4
Done
|
Ζεσταίνετε το τηγάνι ή την κρεπιέρα σας (θερμοκρασία μεσαία προς χαμηλή). |
5
Done
|
|
6
Done
|
|
7
Done
|
Ψήνετε και από την άλλη μεριά μέχρι να πάρουν το χρώμα που θέλετε. |
8
Done
|
Σερβίρετε με το αγαπημένο σας συνοδευτικό! |