Ingredients
-
115γρ Almond Flour Mix 2
-
1/2 κ.γ. baking powder
-
3 κ.σ. Sukrin Gold ή ερυθριτόλη
-
60γρ άοσμο λάδι καρύδας
-
1/5 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
-
3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
-
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας
-
Sukrin Fiber Syrup Gold για το σερβίρισμα (για κέτο), προαιρετικά ή αγάβη ή μέλι
Ingredients
115γρ Almond Flour Mix 2 | |
1/2 κ.γ. baking powder | |
3 κ.σ. Sukrin Gold ή ερυθριτόλη | |
60γρ άοσμο λάδι καρύδας | |
1/5 κ.γ. θαλασσινό αλάτι | |
3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα | |
2 σταγόνες αιθέριο έλαιο βανίλιας | |
Sukrin Fiber Syrup Gold για το σερβίρισμα (για κέτο), προαιρετικά ή αγάβη ή μέλι |
Steps
1
Done
|
Ανακατεύετε σε ένα μπωλ το Almond Flour Mix 2 με το baking powder και το αλάτι. |
2
Done
|
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε 240ml νερό με το λάδι και το γλυκαντικό και, μόλις αρχίσει να βράζει κατεβάζετε το μάτι στο μέτριο, ρίχνετε σιγά σιγά το μείγμα των στεγνών υλικών και ανακατεύετε με μία σπάτουλα μέχρι να γίνει ένα ζυμάρι που θα ξεκολάει από τα τοιχώματα και τον πάτο, σα μπάλα. |
3
Done
|
Βγάζετε το σκέυος από το μάτι, και αφήνετε στην άκρη με μία πετσέτα από πάνω το ζυμάρι σας να έρθει σχεδόν σε θερμοκρασία δωματίου. |
4
Done
|
Στη συνέχεια μεταφέρετε το ζυμάρι σε ένα μπωλ ανάμειξης και ρίχνοντας σιγά σιγά τα αυγά χτυπάτε με ένα μίξερ χειρός. Θα πρέπει να είναι πολύ ελαστική η ζύμη σας. Τέλος ρίχνετε και τη βανίλια και χτυπάτε μία τελευταία φορά. Αφήνετε λίγο στην άκρη το μείγμα για 10 λεπτά περίπου. |
5
Done
|
|
6
Done
|
Σερβίρετε με σιρόπι Fiber Syrup Gold (για κέτο) ή αγάβη/μέλι, ξηρούς καρπούς, κανέλα ή ότι άλλο συνοδευτικό σας αρέσει. |