Ingredients
-
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ
-
ένα πακέτο GojiMix για keto bread με γεύση Poppy burger buns
-
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
-
250γρ χλιαρό νερό
-
10γρ βιολογικό μηλόξυδο
Άλλη μία υπέροχη συνταγή για ψωμί χαμηλών υδατανθράκων κατάλληλο για διατροφή διαβητικών, κέτο ή για όσους θέλουν να ελαχιστοποιήσουν τους υδατάνθρακες στη διατροφή τους. Και για όσους έχετε δοκιμάσει και άλλες συνταγές να σας πω ότι είναι το πιο στεγνό ψωμί που έχω καταφέρει να βγάλω μέχρι τώρα, καθώς γνωρίζετε ότι συνήθως τα ψωμιά αυτά διατηρούν μία υγρασία στο εσωτερικό τους.
Είναι vegan και άρα νηστίσιμη, κατάλληλη για κάθε εποχή του χρόνου. Περιέχουν παπαρουνόσπορο αλλά εσείς μπορείτε να προσθέσετε και άλλους σπόρους της αρεσκείας σας, αποφύγετε το λιναρόσπορο και τους σπόρους τσία όμως καθώς θα αλλάξουν τη σύσταση του ψωμιού και δε θα το αφήσουν να φουσκώσει.
Είναι πλούσιο και σε φυτικές ίνες, ευεργετικές για το έντερο και την ανοσοποίηση, ανακουφιστικές και για τη δυσκοιλιότητα.
Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι πολύ νόστιμα!!! Ελπίζω να αρέσουν και σε εσάς το ίδιο.
Ingredients
ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ |
|
ένα πακέτο GojiMix για keto bread με γεύση Poppy burger buns | |
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ |
|
250γρ χλιαρό νερό | |
10γρ βιολογικό μηλόξυδο |
Steps
1
Done
|
Σε ένα μπωλ βάζετε τα υγρά υλικά. |
2
Done
|
Στη συνέχεια προσθέτετε το μείγμα των στεγνών υλικών και ανακατεύετε με ένα κουτάλι και στη συνέχεια με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να γίνει μία ζύμη. Αφήνετε για 5 λεπτά στην άκρη. |
3
Done
|
Πλάθετε 6 ψωμάκια και τα βάζετε στο ταψί. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς με αέρα για 45 λεπτά. |