0 0
Παγωτό μάνγκο με σως κεράσι

Παγωτό μάνγκο με σως κεράσι

Γρήγορο, εύκολο, vegan και πεντανόστιμο!
Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Gluten Free
  • Low Calorie
  • Multi
  • Raw
  • Vegan
  • Vegetarian
  • Serves 1-2
  • Medium

Ingredients

  • ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
  • ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ

Παγωτό και καλοκαίρι πάνε μαζί!

Συνήθως το να φτιάξει κανείς παγωτό είναι δύσκολο… και χρονοβόρο… και χρειάζεται παγωτομηχανή… Όχι όμως για αυτό το παγωτό!

Σαν έφτιαξα το εκπληκτικό, μοναδικό, πεντανόστιμο, λαχταριστό, γρήγορο και εύκολο παγωτό φράουλα που λατρέψαμε όλοι οικογενειακώς, είπα να πειραματιστώ και με άλλα φρούτα. Έτσι έβαλα στην κατάψυξη μάνγκο, πεπόνι και κεράσια. Σήμερα λοιπόν, είπα να φτιάξω τη γεύση μάνγκο, αλλά ανοίγοντας την κατάψυξη είδα και τα κεράσια… σκέφτηκα λοιπόν να τα συνδυάσω και ο συνδυασμός τους είναι πραγματικά εξαιρετικός! Κάνουν και χρωματική αντίθεση, οπότε είναι ακόμα πιο λαχταριστό!!!

Βάση για το παγωτό μας είναι η μπανάνα, ένα φρούτο μπαλαντέρ τελικά, που δίνει μία υπέροχη κρεμώδη υφή στο παγωτό μας, ενώ δεν αφήνει επίγευση και δε “σκεπάζει” τη γεύση του παγωτού μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες μου και απολαύστε το τέλειο παγωτό μάνγκο με σιρόπι κεράσι χωρίς τύψεις!

(Visited 356 times, 1 visits today)


Ingredients

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
1 μπανάνα καλά κατεψυγμένη αφαιρέστε τη φλούδα πριν τη βάλετε στην κατάψυξη, μπορείτε να την κόψετε και κομματάκια
180γρ κομματάκια κατεψυγμένου μάνγκο
2-3 κ.σ. σιρόπι αγάβης
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
4 κατεψυγμένα κεράσια (χωρίς το κουκούτσι!)
1/2-1 κ.σ. σιρόπι αγάβης

Steps

1
Done

ΠΑΓΩΤΟ ΜΑΝΓΚΟ

Βάζετε το μάνγκο στο μούλτι (περιμένετε 2 λεπτά αφού το βγάλετε από την κατάψυξη, όχι παραπάνω) και χτυπάτε μέχρι να γίνει σα χοντρή άμμος.

2
Done

Προσθέτετε τη μπανάνα και τις 2 κ.σ. αγάβη και ξαναχτυπάτε, αν χρειαστεί ξύστε λίγο τα τοιχώματα με μία σπάτουλα και ξαναχτυπήστε. Μέσα σε δευτερόλεπτα το παγωτό σας είναι έτοιμο!

3
Done

ΣΙΡΟΠΙ ΚΕΡΑΣΙ

Για τη σως κερασιού χτυπάτε τα κεράσια με την αγάβη σε ένα μικρό μούλτι (τύπου bullet, για να μπορέσει να χτυπηθεί) εκτός αν κάνετε μεγαλύτερη ποσότητα και στο κανονικό μούλτι χτυπιούνται κανονικά. Ρίχνετε το σιρόπι πάνω από το παγωτό και απολαμβάνετε!



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Ταμπουλέ με κινόα και σπόρους κάνναβης
next
Τάρτα βανίλιας με φρούτα

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.