Ingredients
-
5-6 μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους
-
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
-
αλάτι, πιπέρι
-
μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάριή αν έχετε αλάτι με βότανα έτοιμο, βάλτε από εκείνο
-
150-200γρ κατσικίσιο τυρί προαιρετικά
-
2 κ.σ. κοφτές πάπρικα γλυκιά
Όταν πρωτοάκουσα αυτό το φαγητό δεν… ενθουσιάστηκα. Όταν το έφαγα όμως, ξετρελάθηκα! Μία απλή συνταγή, με λίγα και φθηνά υλικά, άρα και πολύ οικονομική που έχει γίνει συχνό πιάτο για εμάς. Αρέσει σε όλη την οικογένεια, και μπορεί να αποτελέσει μόνο του φαγητό ή να συνοδέψει το κρέας, το κοτόπουλο ή το ψάρι σας για όσους τα τρώτε. Και πάλι τα εύσημα στην κουμπάρα μου από την Αθήνα, τη γλυκιά μου Άρτεμη που συχνά όπως καταλαβαίνετε τη σκέφτομαι όταν μαγειρεύω!!!
Τα κρεμμύδια καραμελώνουν στην κατσαρόλα και αφήνουν μία απαλή γλύκα που με το αλάτι και τα μυρωδικά κάνουν το πιάτο υπέροχο! Προτιμώ να μαγειρεύω χωρίς λάδι πάντα τα τελευταία χρόνια στο σπίτι κι έτσι θα σας παραθέσω τη συνταγή όπως ακριβώς τη μαγειρεύω εγώ. Αν εσείς θέλετε προσθέτε λάδι στο μαγείρεμα όπως κάνετε στα άλλα πιάτα ή το βάζετε από πάνω στο σερβίρισμα όπως κάνω εγώ, ότι σας αρέσει.
Ingredients
5-6 μεγάλες πατάτες κομμένες σε κύβους | |
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες | |
αλάτι, πιπέρι | |
μυρωδικά όπως ρίγανη, θυμάρι | |
150-200γρ κατσικίσιο τυρί προαιρετικά | |
2 κ.σ. κοφτές πάπρικα γλυκιά |
Steps
1
Done
|
|
2
Done
|
|
3
Done
|
Ρίξτε μισό ποτήρι νερό και κουνήστε να πάει σε όλο τον πάτο, κλείστε το καπάκι και αφήστε τα να βράσουν για 10 λεπτά. |
4
Done
|
|
5
Done
|
2 Comments Hide Comments
Υπεροχο απλο κα γρηγορο φαγακι με υλικα που ευκολα υπαρχουν σε καθε σπιτι !
Το τσακισαμε το μεσημερι!
Πόσο χαίρομαι που σας άρεσε!!!