0 0
Cookies σοκολάτας με φυστικοβούτυρο

Cookies σοκολάτας με φυστικοβούτυρο

Chocolate peanutbutter cookies
Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Gluten Free
  • Multi
  • Oven
  • Protein Rich
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 35 mins
  • Serves 45-50 cookies
  • Easy
  • 170

Ingredients

Όπως έχετε μάλλον υποθέσει (!) τα cookies είναι από τα αγαπημένα μου! Το πίτουρο βρώμης δε είναι ένα εξαιρετικό υλικό που δίνει μία άγρια υφή και όψη στα cookies και τα κάνει πιο τραγανά. Οι συνταγές αυτού του είδους, είναι πολύ θρεπτικές όχι μόνο γιατί περιέχουν καλές φυτικές ίνες που υποστηρίζουν την πεπτική μας λειτουργία αλλά και γιατί τα λιπαρά των ξηρών καρπών και των nut butters που χρησιμοποιούμε είναι ευεργετικά για την υγεία μας. Αν προσθέσουμε και διάφορα αποξηραμένα φρούτα τα ενισχύουμε και με πολύτιμα αντιξειδωτικά συστατικά που βοηθούν να διατηρούμε τη νεότητα και τη φρεσκάδα μας!

Υπάρχουν τόσες συνταγές και ιδέες, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας, περιμένω τις δικές σας προτάσεις για νέες γεύσεις και αρώματα!!!

Χριστίνα μου σ’ ευχαριστώ για την υπέροχη φωτογραφία σου ξανά!!!

Για οικονομικά υλικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το paneri.gr ή να προμηθευτείτε και το έτοιμο GojiMix, για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και ευκολία!

Εκτυπώστε την συνταγή

(Visited 1,350 times, 1 visits today)


Ingredients

ΣΤΕΓΝΑ ΥΛΙΚΑ
170γρ πίτουρο βρώμης
55γρ ωμά κάσιους αλεσμένα
55γρ αμύγδαλα αλεσμένα
22γρ σκούρο κακάο
Ή
ένα πακέτο GojiMix για cookies με πίτουρο βρώμης με γεύση Σοκολάτα
ΥΓΡΑ ΥΛΙΚΑ
120γρ φυστικοβούτυρο
210γρ σιρόπι αγάβης ή μέλι, προτιμήστε ένα ουδέτερο ανθόμελο

Steps

1
Done

Ανακατεύετε πρώτα το πίτουρο, τους ξηρούς καρπούς και το κακάο σε ένα μπωλ.

2
Done

Προσθέτετε το φυστικοβούτυρο και το μέλι και ανακατεύετε πρώτα με ένα κουτάλι και στη συνέχεια με το χέρι για να γίνει ομοιόμορφη η ζύμη.

3
Done

Πλάθετε τα cookies και γεμίζετε δύο ταψιά (βάλτε αντικολλητικό χαρτί για να μην κολλήσουν στο ταψί).

4
Done

Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς χωρίς αέρα για 17-23 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο. Να θυμάστε ότι θα σκληρύνουν περισσότερο όταν κρυώσουν.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Γλυκό cappuccino σε μπωλ! (χωρίς καφέ!)
next
Κουραμπιέδες VEGAN!!!

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.