0 0
Ζυμαράκια με καρύδια και σοκολάτα χωρίς αλεύρι/γλουτένη

Ζυμαράκια με καρύδια και σοκολάτα χωρίς αλεύρι/γλουτένη

Low carb, keto cinnamon rolls
Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Gluten Free
  • Low Carb-Keto
  • Oven
  • Protein Rich
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 1h 10 mins
  • Serves 30-40 ρολάκια
  • Medium
  • 180

Ingredients

Έχω ενθουσιαστεί με το ζυμάρι χωρίς αλεύρι! Φτιάχνω τα πάντα! Επιτέλους βρήκα ζυμάρι χωρίς αλεύρι, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων που είναι παντός χρήσης, το ζυμάρι για όλες τις χρήσεις, χαχαχα!

Ο λόγος για συνταγή χαμηλών υδατανθράκων για άλλη μία φορά, και κέτο επίσης, μιας και η μία δοκιμή διαδέχεται την άλλη, και η μία νοστιμιά την άλλη επίσης! Αγαπημένος μου συνδυασμός, το καρύδι με τη σοκολάτα και αυτά επέλεξα για να γεμίσω τα ζυμαράκια μου. Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς και γεμίστε τα με τα υλικά της αρεσκείας σας, εδώ σας τα παρουσιάζω με τα δικά μου αγαπημένα υλικά.

Απαραίτητα εφόδια για μία τέτοια συνταγή, τα αλεύρια καρύδας και αμυγδάλου, που συνδυάζονται σε ένα Almond Flour Mix, σε τέτοιες αναλογίες που δίνουν το τέλειο φύλλο. Είμαι σίγουρη, ότι θα κάνω και πίτα σε λίγο, θα βρω τρόπο να το ανοίξω και τόσο, πού θα μου πάει;!

Απολαύστε γλυκό όχι μόνο χωρίς τύψεις, αλλά και θρεπτικό και χορταστικό, που θα σας κάνει να αναθεωρήστε τη γνώμη σας για τα γλυκά “διαίτης”!

 

Εκτυπώστε την συνταγή

(Visited 268 times, 1 visits today)


Ingredients

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
390γρ Almond Flour Mix 1
3 κ.γ. baking powder
1/8 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
30γρ κοπανισμένος λιναρόσπορος χρυσός
6 κ.γ. βιολογικό μηλόξυδο
15 κ.γ. νερό
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
90γρ καρύδια πεκάν
150γρ ερυθριτόλη χτυπημένη στο μπλέντερ να γίνει όσο γίνεται πιο λεπτή σαν άχνη
70γρ σταγόνες σοκολάτας 100% κακάο
1 κοφτό κ.γ. Κανέλα Κεϋλάνης

Steps

1
Done

ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ

Βάζετε το λιναρόσπορο σε ένα μπωλ με 100ml νερό για να φουσκώσει, 5-10 λεπτά.

2
Done

Ανακατεύετε σε ένα μπωλ, το Almond Flour Mix 1 με το baking powder και το αλάτι.

3
Done

Ανακατεύετε το νερό και το μηλόξυδο σε ένα μικρό μπωλ.

4
Done

Προσθέτε στο μείγμα των στεγνών υλικών τα υγρά και με ένα κουτάλι ανακατεύετε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η ζύμη. Αν χρειάστεί ζυμώστε και λίγο με τα χέρα. Βάλτε τη ζύμη σε μία ζελατίνα και αφήστε τη στην άκρη για 10 λεπτά.

5
Done

ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ

Ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπωλ. Ανοίγετε το ζυμάρι σε φύλλο πάχους περίπου 2-3 χιλιοστών, χωρίζετε τη ζύμη σε τετραγωνάκια και βάζετε μέσα περίπου 1 κοφτό κ.γ. από τη γέμιση, το κλείνετε όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, σε φακελάκι.

6
Done

Βάζετε τα φακελάκια στο ταψί, και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα για 30-35' ανάλογα με το φούρνο.



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Πρωτεϊνικό milkshake με γεύση παγωτό!
next
Ταρτάκια με κρέμα βανίλιας και φράουλες

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.