Ingredients
-
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ
-
390γρ Almond Flour Mix 1
-
3 κ.γ. baking powder
-
1/8 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
-
6 κ.γ. βιολογικό μηλόξυδο
-
15 κ.γ. νερό
-
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
-
90γρ καρύδια πεκάν
-
150γρ ερυθριτόλη χτυπημένη στο μπλέντερ να γίνει όσο γίνεται πιο λεπτή σαν άχνη
-
1 κοφτό κ.γ. Κανέλα Κεϋλάνης
Έχω ενθουσιαστεί με το ζυμάρι χωρίς αλεύρι! Φτιάχνω τα πάντα! Επιτέλους βρήκα ζυμάρι χωρίς αλεύρι, χωρίς γλουτένη, χαμηλών υδατανθράκων που είναι παντός χρήσης, το ζυμάρι για όλες τις χρήσεις, χαχαχα!
Ο λόγος για συνταγή χαμηλών υδατανθράκων για άλλη μία φορά, και κέτο επίσης, μιας και η μία δοκιμή διαδέχεται την άλλη, και η μία νοστιμιά την άλλη επίσης! Αγαπημένος μου συνδυασμός, το καρύδι με τη σοκολάτα και αυτά επέλεξα για να γεμίσω τα ζυμαράκια μου. Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς και γεμίστε τα με τα υλικά της αρεσκείας σας, εδώ σας τα παρουσιάζω με τα δικά μου αγαπημένα υλικά.
Απαραίτητα εφόδια για μία τέτοια συνταγή, τα αλεύρια καρύδας και αμυγδάλου, που συνδυάζονται σε ένα Almond Flour Mix, σε τέτοιες αναλογίες που δίνουν το τέλειο φύλλο. Είμαι σίγουρη, ότι θα κάνω και πίτα σε λίγο, θα βρω τρόπο να το ανοίξω και τόσο, πού θα μου πάει;!
Απολαύστε γλυκό όχι μόνο χωρίς τύψεις, αλλά και θρεπτικό και χορταστικό, που θα σας κάνει να αναθεωρήστε τη γνώμη σας για τα γλυκά “διαίτης”!
Ingredients
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ |
|
390γρ Almond Flour Mix 1 | |
3 κ.γ. baking powder | |
1/8 κ.γ. θαλασσινό αλάτι | |
30γρ κοπανισμένος λιναρόσπορος χρυσός | |
6 κ.γ. βιολογικό μηλόξυδο | |
15 κ.γ. νερό | |
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ |
|
90γρ καρύδια πεκάν | |
150γρ ερυθριτόλη χτυπημένη στο μπλέντερ να γίνει όσο γίνεται πιο λεπτή σαν άχνη | |
70γρ σταγόνες σοκολάτας 100% κακάο | |
1 κοφτό κ.γ. Κανέλα Κεϋλάνης |
Steps
1
Done
|
ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟΒάζετε το λιναρόσπορο σε ένα μπωλ με 100ml νερό για να φουσκώσει, 5-10 λεπτά. |
2
Done
|
Ανακατεύετε σε ένα μπωλ, το Almond Flour Mix 1 με το baking powder και το αλάτι. |
3
Done
|
Ανακατεύετε το νερό και το μηλόξυδο σε ένα μικρό μπωλ. |
4
Done
|
Προσθέτε στο μείγμα των στεγνών υλικών τα υγρά και με ένα κουτάλι ανακατεύετε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί η ζύμη. Αν χρειάστεί ζυμώστε και λίγο με τα χέρα. Βάλτε τη ζύμη σε μία ζελατίνα και αφήστε τη στην άκρη για 10 λεπτά. |
5
Done
|
ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΜΑ |
6
Done
|