0 0
Μαλακά μπισκότα soft cookies

Μαλακά μπισκότα soft cookies

Features:
  • Dairy Free
  • Diet Friendly
  • Egg Free
  • Fiber Rich
  • Oven
  • Vegan
  • Vegetarian
  • 30 mins
  • Serves 14 ατομικά μπισκότα
  • Easy
  • 180

Ingredients

Με αυτά τα μπισκότα πρέπει να σας πω ότι έχει γίνει χαμός! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να τα δοκίμασε και να μην ενθουσιάστηκε! Είναι εύκολα στη παρασκευή τους, καθώς ούτε καν κουπάτ χρειάζεστε, ζυμώνονται γρήγορα και απλά σε ένα μπωλ και ψήνονται μόλις 10-15 λεπτά! Απλά τέλεια δηλαδή.

Είναι εξαιρετικά θρεπτικά για άλλη μία φορά καθώς περιέχουν: αλεύρι ντινκελ ολικής άλεσης (εγώ προτιμώ βιολογικό) που είναι κλάσης ανώτερο από το λευκό του σιταριού, με περισσότερες φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, λιγότερη και καλύτερη γλουτένη και πιο νόστιμη γεύση, ζάχαρη καρύδας, που είναι πολύ θρεπτική, νόστιμη και έχει πολύ χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (άρα και διαίτης, χαχα!), αιθέριο έλαιο βανίλιας, λίγο θαλασσινό αλάτι, σταγόνες σοκολάτας 100% κακάο, χωρίς καθόλου ζάχαρη, δηλαδή περιέχουν όλα τα καλά του κακάου χωρίς τα κακά της ζάχαρης που συνήθως θα βρείτε στο σουπερ μάρκετ και το λατρεμένο μου φυσικά λάδι καρύδας με την απίστευτη γεύση (στη συγκεκριμένη συνταγή εγώ βάζω το άοσμο) και τα πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας και των παιδιών μας, ενδεικτικά αναφέρω ότι έχει αντιμικροβιακές και αντιυϊκές ιδιότητες, αυξάνει το μεταβολισμό, βοηθά στην ανάπτυξη του εγκεφάλου και πολλά άλλα!

Είναι υπέροχα για πρωινό, για σνακ στο σχολείο ή το γραφείο, για κέρασμα γενεθλίων και για ότι άλλο θέλετε!

Εκτυπώστε την συνταγή

(Visited 1.478 times, 1 visits today)


Ingredients

1 πακέτο Soft Cookies GojiMix με γεύση "Με κομματάκια σοκολάτας"
120γρ λιωμένο λάδι καρύδας σε θερμοκρασία δωματίου σε αυτή τη συνταγή εγώ προτιμώ το άοσμο
40γρ γάλα καρύδας
2 κ.γ. μηλόξυδο
λίγη βανίλια Μαδαγασκάρης προαιρετικά

Steps

1
Done

Προσθέτετε στο μείγμα τα υγρά υλικά και ζυμώνετε μέχρι να ομοιονενοποιηθεί το μείγμα.

2
Done

Σχηματίστε 14 ημισφαίρια (55γρ περίπου ζύμης το καθένα) και τοποθετήστε τα σε 2 ταψιά, με κενό μεταξύ τους για να μην κολλήσουν καθώς θα απλώσουν στο ψήσιμο.

3
Done

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς χωρίς αέρα για 13-17 λεπτά ανάλογα με το φούρνο (εγώ τα αφήνω 17 αλλά είναι σχετικά πιο αδύναμος ο δικός μου). Μην αγχωθείτε αν δεν απλώσουν από την αρχή, στο τέλος του χρόνου θα είναι όπως πρέπει, μην τα πατήσετε!



Extra Tips

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Goji Mary

Είμαι η Μαρία και λατρεύω τη μαγειρική. Η κουζίνα είναι το βασίλειό μου, όπου δημιουργώ για μένα και τους αγαπημένους μου, υγιεινά γεύματα και γλυκά... γιατί τι είναι η ζωή χωρίς γλυκό?! Νέες, ελαφριές, υγιεινές και νόστιμες συνταγές, εμπνευσμένες από τις αναμνήσεις των γλυκών παιδικών μου χρόνων αλλά και από άλλους μάγειρες και μαγείρισσες που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος!

Recipe Reviews

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
previous
Πίτα με φύλλο, χωρίς αλεύρι και γλουτένη (low-carb, keto)
next
Γαλακτομπούρεκο vegan

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.