Ingredients
-
190γρ φουντουκοβούτυρο
-
10γρ λάδι καρύδας
-
120γρ σιρόπι αγάβης ή Sukrin Fiber Syrup για low-carb/leto
-
12γρ σκούρο κακάο
Όλοι λατρεύαμε μικροί τη γεύση της Merenda ή της Nutella! Όπως και να την πούμε μας αρέσει η σοκολατένια πραλίνα φουντουκιού!!! Αλείφεται στο ψωμί, μπαίνει σα κρέμα ή γλάσο σε τούρτες, γεμίζει cupcakes ή απλά το κουτάλι της σούπας… εννοείτε τι εννοώ…!
Βελούδινη, νόστιμη, απλή, γρήγορη και υγιεινή πραλίνα φουντουκιού που μπορείτε να δίνετε άφοβα στα παιδιά σας, αν την προλαβαίνουν! Εύκολη στην παρασκευή μιας και δε χρειάζεται ειδικά εξαρτήματα και εργαλεία.
Ingredients
190γρ φουντουκοβούτυρο | |
10γρ λάδι καρύδας | |
120γρ σιρόπι αγάβης ή Sukrin Fiber Syrup για low-carb/leto | |
12γρ σκούρο κακάο |
Extra Tips
- Διατηρείται όσο θέλετε, γιατί δεν έχει συστατικά που να αλλοιώνονται. Επειδή δεν έχει συντηρητικά, μπορεί λίγο να αλλοιωθεί η υφή της καθώς θα βγει λίγο το λάδι από τα φουντούκια και να χωρίσει (θα κάνετε ένα απλό ανακάτεμα για να την επαναφέρετε), κάντε λοιπόν μικρές ποσότητες και απολαύστε την αμέσως! Άλλωστε χρειάζεστε μόνο μερικά δευτέρόλεπτα ανακατέματος με το χέρι.
- Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γέμιση ή/και γλάσο για τούρτα και dip για μπισκότα!
- Συνδυάζεται τέλεια με τα Merendo-cookies αλλά και με τα Cookies σοκολάτας με πίτουρο βρώμης για να κάνετε γεμιστά μπισκότα.

6 Comments Hide Comments
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!!!!! ΕΤΟΙΜΗ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ!!!!!!😋😋
Μπράβο Ευγενία, ανέβηκες σε άλλο επίπεδο, από αρχάρια έγινες advanced, χαχα!
Τέλεια !!!!!!!!φωτογραφια δεν έχει Μέχρι να σκεφτούμε τη φωτογράφηση το είχαμε φάει 😆
Επειδή σε βλέπω να τη φτιάχνεις συχνά, την επόμενη φορά και φωτό, με κουτάλι!!!
Τέλεια γεύση κ πανεύκολη συνταγή.ετοιμη σε λίγα μόλις λεπτά.
Καλημέρα! Φανταστική η πραλίνα σου!! Το άρωμα του φουντουκιού τέλειο!!
Μια ερώτηση… θα μπορούσα αντί για αγαύη να χρησιμοποιήσω σιρόπι σφενδάμου?