Ingredients
-
1 μπανάνα καλά κατεψυγμένηαφαιρέστε τη φλούδα πριν τη βάλετε στην κατάψυξη, μπορείτε να την κόψετε και κομματάκια
-
10-12 κατεψυγμένες φράουλες
-
2 κ.σ. σιρόπι αγάβης
Πεντανόστιμο, θρεπτικό, λαχταριστό, εύκολο, γρήγορο, νηστίσιμο, χωρίς ζάχαρη….. ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ!!! Σας μιλώ ειλικρινά, εντυπωσιάστηκα! Πραγματικά δεν έχω φάει πιο νόστιμο παγωτό φράουλα ποτέ!
Είναι δε και πολύ απλό, γρήγορο και εύκολο!
Είχα πάει στο κατάστημα βιολογικών να πάρω παγωτά να δοκιμάσω, και αγόρασα ένα σορμπέ φράουλας, το οποίο για πρώτη φορά ίσως δεν έλεγξα για ζάχαρη… και είχε! Το είδα όταν πήγα να το φάω και να δώσω στο Γιάννη, το μικρό μου γιο. Έτσι, αποφανθήκαμε και οι δύο ότι θα το δοκιμάσουμε, αλλά θα το πετάξουμε, χαχαχα! Και αποφασίσαμε να φτιάξουμε τη δική μας υγιεινή εκδοχή. Χρόνια τώρα, τα παιδιά μου τρώνε πολλά παγωτά που φτιάχνουμε με κατεψυγμένη μπανάνα και βάζουμε ένα βιταμινούχο μείγμα (τύπου σοκολάτας για το γάλα) σε διάφορες γεύσεις. Σήμερα, είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Έτσι, πήραμε τη μπανάνα, λίγες φράουλες και προσθέσαμε λίγη αγάβη… ΜΑΓΕΙΑ! Μέχρι και ο μικρός, παραδέχτηκε ότι το δικό μας ήταν πιο νόστιμο από το έτοιμο, αυτό θα πει ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Σερβίρετέ το χωρίς να πείτε σε κανέναν ότι είναι υγιεινό, να δείτε που θα σας ζητούν τη συνταγή ή θα σας ρωτήσουν από πού το πήρατε για να πάρουν κι εκείνοι!
Steps
1
Done
|
Βάζετε τη μπανάνα και τις φράουλες στο μούλτι (περιμένετε 2 λεπτά αφού τις βγάλετε από την κατάψυξη, όχι παραπάνω) και χτυπάτε μέχρι να γίνουν σα χοντρή άμμος. |
2
Done
|
Προσθέτετε τις 2 κ.σ. αγάβη και ξαναχτυπάτε, αν χρειαστεί ξύστε λίγο τα τοιχώματα με μία σπάτουλα και ξαναχτυπήστε. Μέσα σε δευτερόλεπτα το παγωτό σας είναι έτοιμο! |