Ingredients
-
200γρ καρύδια ψιλοτριμμένα στο μούλτι
-
50γρ κάσιους χοντροτριμμένα στο μούλτι
-
17γρ Κακάο
-
1/2 κ.γ. σκόνη φυσικής βανίλιας
-
100γρ αμυγδαλοβούτυρο
-
180γρ μέλιή αγάβη
Η συνταγή των Καρυδάτων με σοκολάτα είναι από τις πιο νόστιμες! Επειδή όμως χρειάζονται αρκετό χρόνο ψησίματος και δεν είναι νηστίσιμα, πολλοί μου ζητούσαν μία εναλλακτική πιο γρήγορη συνταγή χωρίς αυγό. Έτσι, είπα να πειραματιστώ πάλι! Τα καρυδάτα αυτά είναι εξίσου νόστιμα, αλλά λιγότερο αφράτα λόγω της απουσίας του αυγού, είναι όμως τραγανά και συνδυάζονται τέλεια με την ίδια σοκολάτα! Γίνονται σε ελάχιστό χρόνο και διατηρούνται σε αεροστεγές δοχείο, για όσο χρειάζεται.
Απολαύστε τα σκέτα με τον καφέ σας, δώστε τα στα παιδιά στο σχολείο ή γεμίστε τα με σοκολάτα! Όπως και να έχει θα τα ευχαριστηθείτε σίγουρα!
Είναι επίσης κατάλληλα για όσους δεν μπορούν να φάνε ή αποφεύγουν τη γλουτένη μιας και δεν περιέχουν καθόλου αλεύρι.
Ingredients
200γρ καρύδια ψιλοτριμμένα στο μούλτι | |
50γρ κάσιους χοντροτριμμένα στο μούλτι | |
17γρ Κακάο | |
1/2 κ.γ. σκόνη φυσικής βανίλιας | |
100γρ αμυγδαλοβούτυρο | |
180γρ μέλι |
Steps
1
Done
|
Ανακατέψτε όλα τα στεγνά υλικά σε ένα μπωλ. |
2
Done
|
|
3
Done
|
|
4
Done
|
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς χωρίς αέρα για 15-20 λεπτά ανάλογα με το φούρνο. Να θυμάστε ότι θα σκληρύνουν περισσότερο όταν κρυώσουν. |